STADSCUPEN

Nu finns stadscupsidan utlagd. Ni kommer till den genom att klicka på bilden här till höger.

Så här lägger ni in resultaten på stadscupen.

Utförande:
* Logga in på hemsidan.
* Klicka på Admin stadscupen länken, ett nytt fönster öppnas.
* Uppdatera infon, t.ex. plats, banläggare, banlängder osv. Banlängden är det viktigaste. Klicka på spara.
* Välj banan från den tävling du ska lägga in resultat på. Var noga med att välja rätt tävling så du inte skriver över resultatet från en annan kväll.
* Du får fram en lista med namn, ett tidsfält och en resultatkolumn. Markera den löpare som du vill lägga till en tid på. Fyll i tiden med tidsformat, hh:mm:ss, 01:04:24 t.ex. för en 64 minuter och 24 sekunder. 00:23:35 t.ex. för 23 minuter och 35 sekunder. Har löparen utgått så ange tiden 23:59:59. Saknas löparen i listan så klicka på Lägg till ny löpare knappen och följ instruktionerna på nästa sida.
* Klicka på Lägg till knappen så har du sparat tiden på denne löpare. Har du skrivet in fel tid så är det bara att markera samma löpare och ange en ny tid. Resultaten kommer upp i kolumnen till höger.
* När du lagt in alla resultat på t.ex. Långa herrar så går du tillbaks och väljer en ny bana, Långa damer, Mellan herrar osv...
* Gå sedan till stadscupsidan och klicka fram resultaten från tävlingen, det är så poängen uppdateras till respektive löpare.
* Kolla så att allt ser rätt ut med resultaten. Ser allt rätt ut så gå tillbaks till Admin stadscup sidan och klicka på knappen Uppdatering av totalpoängen. Det blinkar bara till en liten ruta och sen är den nya totalställningen uppdaterad.

Skulle det bli några problem så hör av er.
per-e@telia.com
070-2457579
Skriven av Per Eklöf den [2009-02-05 21:07:55]


KOMMENTARER
Kommentera denna nyhet

Ingen har kommenterat denna nyhet ännu...


Namn:
Lösenord:
Hjälp!!