RESULTAT MILRONDEN LÅNGDISTANS (UPPDATERAD)

Nu finns resultaten från långdistansen utlagda.
Milronden

Resultat


Som alla märkte så var det en hel del av enheterna i skogen som inte fungerade idag, vi ber om ursäkt för detta och håller på att utreda saken.
Eftersom det var så många enheter som inte fungerade så beslutade vi under tävlingsdagen att ta bort alla sträcktider för löparna vilket gjorde att bara starttiden och måltiden fanns med. Detta gjorde att alla löpare som kom i mål blev godkända oavsett om man hade tagit alla kontroller eller inte. Dagens resultatlista är därför väldigt preliminär eftersom den kan innehåll löpare som inte har tagit alla kontroller men ändå är godkända. Det är tyvärr ingenting vi kan göra något åt. Om man vet att man har brutit eller felstämplat så får man gärna berätta det så att man kan bli lagd som "Ej godk." i resultatlistan. Det tycker jag är schysst mot konkurrenterna i klassen iallafall.

När det gäller de öppna banorna så fungerade tyvärr inte startenheten så därför de väldigt konstiga tiderna där.

Är det några fler frågor så kommentera gärna nedan så ska jag försöka svara så gott jag kan.

Vi ber igen om ursäkt för detta.
Skriven av Per Eklöf den [2007-05-13 20:08:02]


KOMMENTARER
Kommentera denna nyhet

Kommenterat av: Per Eklöf [2007-05-14 22:23:58]
Olle>> Det finns tyvärr inga sträcktider alls att analysera. Vi valde att plocka bort dem för att underlätta arbetet med att godkänna löparna.
Och sen finns det en möjlighet att enheterna var programmerade som tömningsenheter vilket inte ger några sträcktider heller.

Kommenterat av: Olle [2007-05-14 18:04:20]
Jag tycker ni kan lägga ut sträcktiderna så får vi ta dom för vad dom är. Det är ju halva nöjet med orientering att filosofera över bommar och vägval.

Kommenterat av: Lasse Lundberg [2007-05-14 15:51:24]
Ni är inte den första arrangör som råkat ut för detta. Jag tror att ni gjort en miss i programmeringen vilket inte är så ovanligt.

Kommenterat av: Per Eklöf [2007-05-13 20:03:07]
Erik>> Nu har jag uppdaterat nyheten med lite mer info om tävlingen idag. Verkar vara startenheten som spökade för de öppna banorna, tyvärr...

Kommenterat av: Erik [2007-05-13 19:38:18]
Är det någon som kan kommentera resultaten för de öpnna banorna. Har ni satt samma startklockslag för alla och i så fall vilket är detta? Som resultatet ser ut nu verkar de som startat tidigt ha bäst tid och de som gick ut sent ha sämst tid?Namn:
Lösenord:
Hjälp!!