FUNKTIONÄRS UPPROP 4-KLÖVER 23-MAJ

Torsdagen den 23 maj hoppas jag att just du har möjlighet att hjälpa till med ett handtag på vår 4klöver tävling. Läs mer...

Jag och Leif har fixat inbjudan och Stefan Ö fixar till banor och uppdaterar kartan i Digerberget samt tar emot anmälningar. Erik Nilsson kommer att bygga starten.
Uppskattar att ca 6 personer behövs i starten, ca 2 st mål/¬sekretariatet och ca 2-3 st i markan/¬kiosk sedan behöver vi stöd för de nya barnen ute i skogen efter banorna. Alla kan göra en insats och det behövs och underlättar om det skall bli lyckat. Underlättar om du skriver in i kommentarerna om att just du kan ställa upp och skriv gärna önskemål om arbetsuppgifter men vi spikar de på kvällen när vi samlas.
Även hjälp vid utsättning och intag av kontroller/¬enheter kommer att behövas.
Vi ledare i OL-skolan får hjälpa våra grupper med anmälan och så de kommer till starten.
Läs gärna inbjudan i eventor välj inkl närtävling för att få mer information http://¬eventor.orienter-ing.se/Events/¬Show/6957
….som ni ser finns det hur mycket roligt som helst att ägna sig åt. Boka alltså in torsdag 23 maj och kom i tid så att ni hinner förbereda era uppgifter. Vi har även en parkserie tävling 2 juni som behövs liknande hjälp med.
Niklas/Leif

Bra om man kan samlas en god tid före så man hinner med att förbereda sina uppdrag men förslagvis 17.00.
Funktionärer just nu:
Starten : Janne (chef), Roger, Filip, 3 st vakans platser
Markan: Jessica, Fanny, Greta
Mål/sekretariat: Ev Johannes, 1 st vakans
Utsättning/intag: ?
Skriven av Niklas den [2013-05-10 08:22:56]


KOMMENTARER
Kommentera denna nyhet

Kommenterat av: ingmari [2013-05-11 17:58:04]
Jag kan hjälpa till vid starten, Jonas bortrest.Namn:
Lösenord:
Hjälp!!